Hjælp fra din havearkitekt 

 
Forestiller du dig en romantisk have med varierende haverum fyldt med blomstrende roser, flotte staudebede og hyggelige terrasser med læfyldte kroge til afslapning og samvær? Eller er det en have i balance med en rigdom af planter og levesteder som tiltrækker dyr og insekter, og som taler til alle dine sanser? Er det en have der er funktionel, stram og stilren i designet med rene linjer og enkelt plantevalg? Eller ønsker du en have der er let at passe og som tager sig smuk ud med minimalt arbejde?
 
Et udefrakommende blik på din have fra en havearkitekt kan være godt givet ud, - både praktisk og økonomisk, så du kan komme videre med dit haveprojekt. Det er uanset om du har bygget et nyt hus og skal have etableret en have, eller har en gammel have der trænger til en gennemgribende omlægning, hvor du har brug for en gennemarbejdet haveplan.
Måske skal der ikke mere til end et godt råd eller en skitse på stedet, for at få enderne til at hænge sammen i dit haveprojekt.

Det vigtigste er, at vi sammen får lagt en plan for din have som fungerer for dig, og som bedst får dine havedrømme til at gå i opfyldelse.
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helle Troelsen | Grønnegade 37, Svendborg - Danmark | Tlf.: 20597317